KRAJ JEDNE ERE! Overeem i Dos Santos nisu više deo UFC-a!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Legendarni teškaši i ljudi koje pratimo već dugo vremena, Alistair Overeem i Junior Dos Santos, nisu više članovi UFC organizacije.

Junior Dos Santos i Alistair Overeem

Prema pisanju uglednog portala MMA Junkie, veterani su raskinuli ugovor sa UFC organizacijom. Prosto je neverovatno da više nećemo gledati bivšeg šampiona Dos Santosa i bvšeg izazivača za titulu Overeema u UFC-u.

Junior Dos Santos (21-9 MMA, 15-8 UFC) je jedno vreme važio za najboljeg teškaša na svetu. To je krunisao osvajanjem UFC titule šampiona 2011. godine kada je nokautirao Cain Velasqueza. U poslednje vreme Dos Santos beželi slabe partije. U nizu je od 4 poraza za redom i svih 4 su došli prekidom.

Alistair Overeem (47-19 MMA, 13-8 UFC) je sigurno jedno od najvećih imena u istoriji borilačkog sporta. Bivši PRIDE, Strikeforce, Dream i K-1 šampion je sigurno jedan od najboljih boraca koji nije uspeo da se dokopa UFC titule šampiona. Bio je blizu u jednom trenutku, ali Stipe Miočić se pokazao kao nepremostiva prepreka za iskusnog holanđanina. I ako je u poslednje vreme beležio soldine partije i dosta promenio svoj „game plan“ u poslednjem nastupu protiv Alexander Volkova doživeo je težak poraz i izgledao dosta pasivno. Na žalost tu se žavršila njegova priča o još jednom napadu na UFC titulu.

May 16, 2020; Jacksonville, Florida, USA; Alistair Overeem (red gloves) defeats Walt Harris (blue gloves) during UFC on ESPN at VyStar Veterans Memorial Arena. Mandatory Credit: Jasen Vinlove-USA TODAY Sports

Dos Santos i Overeem su imali veliki uticaj na „naše odrastanje“ kada je u pitanju MMA sport. Pamtićemo ih kao velike borce i šampione. Biće zanimljivo gde će nastaviti karijeru ova dva iskusna veterana.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime