Reakcija Overeema nakon kraja UFC karijere: „Bilo je to veliko životno iskustvo!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA javnost je ostala u šoku nakon što se kao grom iz vedra neba pojavila vest da je UFC završio saradnju sa Alistair Overeemom i Junior Dos Santosom.

May 16, 2020; Jacksonville, Florida, USA; Alistair Overeem (red gloves) defeats Walt Harris (blue gloves) during UFC on ESPN at VyStar Veterans Memorial Arena. Mandatory Credit: Jasen Vinlove-USA TODAY Sports

Nije bilo nikakvih naznaka da će se UFC zahvaliti na saradnji legendama i veteranima. Iskusni holanđanin je nešto više od deset godina član UFC rostera, obratio se javnosti nakon kraja UFC karijere:

Poslednja trka je završena, ali kakva je to trka bila. Kada pogledam svojih deset godina u UFC-u, bilo je to najveće životno iskustvo u mom životu. Veliko hvala celom UFC osoblju, fanovima i svim borcima koji su se našli na mom putu. Nisam mogao da poželim bolji put u svojoj karijeri. Posebno hvala Dani Whiteu i Lorenzu Fertitti za sve što su mi omogućili. Boriti se za vas bila je velika čast!“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alistair Overeem (@alistairovereem)

Još uvek se ne zna da li će Overeem završiti svoju karijeru ili će se priključiti nekoj promociji. Japanski Rizin ima želju da angažuje ovu legendu i pruži mu priliku da završi karijeru tamo gde je i započeo još davne 1999. godine u Japanu.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime