KSW 53: Denis Stojnić protiv Poljskog nokautera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Denis Stojnić (19-3-1) pred sobom ima nov izazov. Na KSW 53 u Lodzu boriće se protiv domaćeg borca Michal Wlodareka (8-2). Publika u regionu dugo čeka na debi Stojnića u KSW. Bivši UFC borac je trebao nastupiti na KSW 51 u Zagrebu protiv Ante Delije, ali je zbog povrede bio primoran da otkaže nastup.

Novi Denisov protivnik je Michal Wlodarek. U svoj poslednjem meču, brutalno je nokautirao Hrvatskog teškaša Srđana Marovića u prvoj rundi, na KSW 52. Zanimljivo je da obra borca preferiraju borbu na nogama, a ako dodamo na to da su teškaši, sigurno nas očekuje zanimljiv i atraktivan meč.

Denis Stojnić je jedan od prvih boraca sa Balkana koji je nastupio u UFC. Nastupio je dva puta i oba puta je poražen, ali od imena kao što su Cain Velasquez i Stefan Struve (u najboljim danima kada je važio za najveću nadu teške kategorije). U svojoj karijeri ostvario je pobede nad imenima kao što su: Ricco Rodriguez, Christian M’Pumbu, Dion Staring, Damir Mihajlović. Predstavlja čuveni Holandski tim Golden Glory. Stojnić je član UFD Sport Managementa koji predvodi Ivan Dijaković.

KSW 53 se održava 21 marta. u Lodzu u Poljskoj. Najavljen je nastup Roberta Soldića, koji još uvek nema protivnika. Za sada od mečeva potvrđeni su:

  • Michał Materla vs. Patrik Kincl
  • Przemysław Mysiala vs. Ivan Erslan
  • Albert Odzimkowski vs. Kamil Szymuszowski
  • Michał Włodarek vs. Denis Stojnić
  • Bartłomiej Kopera vs. Gracjan Szadziński

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Bosnian heavyweight legend will face Polish power house at #KSW53 in Lodz, Poland. @michal_komar_wlodarek 🇵🇱 vs 🇧🇦 @denisstojnic #ksw #mma #lodz

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime