„Jedina šansa za revanš Khabiba i Conora je da se dogodi na ulici !“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz gostovao je na ESPN gde je prokomentarisao potencijalni revanš njegovog klijenta sa Conorom McGregorom. Kako kaže Ali, njih trenutno ne zanima revanš i da može da se dogodi jedino na ulici:

Jedino gde  postoji šansa da se ova borba dogodi to je na ulici. On bi morao učiniti nešto spektakularno. Gledajte, Conor McGregor je jedna od najvećih zvezda, ali to je zato što je jedna od najvećih propalica“.

Foto: USA Sports Today

Postojala je priča da ljuzi iz Saudijske Arabije žele da daju po 100 miliona borcima za revanš, ali izgleda da ona nije primamljiva Khabibovom timu:

„Šta će meni taj novac? Postoji toliko organizacija. Na primer, ne postoji samo fudbal za slepe već i sambo i ostali sportovi. Ako UFC ne zna šta bi s novcem neka ga da njima. Ali dati meni 100 miliona dolara da ponovno prebijem tog idiota? Mislim da to nije normalno“, rekao je  Khabib u intervjuu ranije.

Khabibov menadžer kaže da Khabibu nije sve u novcu i da su neke stvari jednostavno važnije:

Da, puno je novca u igri za Khabiba ako se njih dvojica bore, ali nekada nije sve u novcu. Pogotovo u Khabibovom slučaju. Budimo realni ! Nama se taj lik uopšte ne sviđa i nikad nam se neće sviđati. Verojatno će uvek izbiti neki problemi kad ga vidimo. Rekao je neke ružne stvari o porodici, religiji, rasi… Prešao je svaku granicu. Conor zaslužuje te stvari. On je bio prvak, ali mora ih zaslužiti. I to je želja Khabiba. Pred nama je sad jedna stvarno teška borba. Svi zaboravljaju na Tonija. Khabib već tri meseca trenira za njega, a još su dva ostala do meča“, rekao Abdelaziz .

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime