KSW 53: Gamrot demolirao Parka, Mankowski bolji od Poljskog Zombija! Poraz Pejića.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je vrhunski KSW 53 događaj. Ovo je bio prvi događaj koji je održala najbolja Evropska promocija nakon pandemije COVID-19 virusa. KSW 53 je bio studijski event, bez prisustva publike. Pa da krenemo.

Mateusz Gamrot je u bukvalnom smislu reči demolirao Norman Parka i potvrdio da je bez premca najbolji borac u kategoriji do 70 kg. Dvostruki KSW šampion je odradio jednu jako pametnu borbu, sa svojim vrhunskim boksom i kretanjem nije dao apsolutno nikakve šanse Parku da ga ugrozi. Kretao se dobro, ulazio-izlazio i pogađao preciznim ručnim udarcima od početka do kraja. Norman Park nije apolutno ništa uradio u ovoj borbi, sem što nam je pokazao kakav je ratnik i da može da primi veliki broj udaraca. Pokušvao je Park pojedinačnim udarcima, ali sve je to Gamrot uspeo da eskivira i kazni. Na kraju pobeda prekidom doktora u 3 rundi. Mateusz Gamrot dolazi do 16 profesionalne pobede u karijeri i to bez poraza. Vrhunski preformans.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

The KING IS BACK! 👑👑 @mateusz_gamrot wins via TKO in the 3rd round! #KSW53

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

Borys Mankowski je pobedio Marcin Wrzosek poznatijeg kao „Polish Zombie“, jednoglasnom sudijskom odlukom. Bio je ovo duel dva dobra i iskusna borca koji je odlučivao ko će biti sledeći izazivač za titulu koji drži Mateusz Gamrot. Mankowski je jednom taktičkom i iskusnom borbom stigao do pobede jednoglasnom odlukom sudija. Imaće priliku Mankowski najverovatnije da već u sledećem meču napadne titulu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@mankowski.borys beats Marcin Wrzosek after a tough three rounds. #KSW53

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

KSW publici se u najboljem svetlu predstavio dvostruki FEN šampion koji je debitovao večeras u KSW, Andrzej Grzebyk . Grzebyk je došao kao veliko pojačanje za roster velter kategorije u KSW i to je dokazao na svom debiju. Pobedio je prekidom na samom početku druge runde Tomasz Jakubieca. Mogao je posao i ranije da završi, ali je zvono za kraj runde spasilo Jakubieca u prvoj rundi. Biće zanimljivo videti sa kim će se Grzebyk boriti u narednom meču.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@grzebyk_mma is a REAL DEAL! 👏👏👏 @tomasz_jakubiec_mma is a tough man. #KSW53

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

Filip Pejić je izgubio od Romana Szymanskog, prekidom u 3 rundi. Vrlo dobar i izjednačen meč su odradila ova dva borca, ali je na kraju presudila bolja kondicija Szymanskog. Filip Pejić je upao kao zamena u ovaj meč, samo 2 nedelje pred održavanje u kategoriji koja nije njegova. Odlična borba Nitra, odličan pristup, ali na kraju nije uspeo.

KSW 53 rezultati:

Mateusz Gamrot def Norman Parke – KO/TKO, 3:02 R3

Borys Mańkowski def Marcin Wrzosek – Unanimous Dec

Tomasz Drwal def Łukasz Bieńkowski – KO/TKO, 2:34 R2

Andrzej Grzebyk def Tomasz Jakubiec – KO/TKO, 0:15 R2

Roman Szymański def Filip Pejić Lose – KO/TKO, 4:37 R3

Artur Sowiński def G. Szadziński Lose – KO/TKO, 2:04 R1

Michał Pietrzak def K. Szymuszowski – KO/TKO, 0:56 R1

S. Przybysz def Jakub Wikłacz – KO/TKO, 1:18 R3

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime