KSW 63: Soldić nokautirao Kincla, pobede Stošića i Sare! Račić i Rakas izgubili!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je odlični KSW 63 koji je održan danas u Varšavi na kojem je nastupili čak 5 boraca sa Balkana.

Balkanski borci tačni na merenju za KSW 63

U glavnom meču večeri videli smo borbu za titulu šampiona velter kategorije između neprikosnovenog Roberta Soldića i opasnog Patrika Kincla. Roberto je još jednom pokazao svoj kvalitet i dokazao da je jedan od najboljih boraca na svetu koji nisu u UFC.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

„Robocop“ je do pobede stigao nokautom u 3. rundi, nakon snažnih GNP udaraca. Demonstrirao je još jednom Soldić kako jako udara i kakav osećaj ima, ali nam je pokazao da je i odličan na parteru. Čestitamo na još jednoj odbrani titule.

Darko Stošić dolazi do 3 pobede u KSW u 3 nastupu. Darko je pobedio odličnog Michal Andryszaka podeljenom sudijskom odlukom nakon 3 runde odlične borbe. Ne bih se baš složio sa podeljenom odlukom, definitivno je prva runda pripala Andrzyszaku dok su 2 i 3 otišle na stranu Stošića. Nakon ove pobede Darko je obezbedio status izazivača za KSW titulu šampiona teške kategorije protiv Phil De Friesa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Antun Račić je poražen od Jakuba Wiklacza. Ovo apsolutno niko nije očekivao. Antun je bio veliki favorit u revanšu sa Wiklaczom kojeg je već jednom pobedio. Na samom startu borbe Račić je pokušao da sruši protivnika koji je imao dobar tajming i „upecao“ giljotinu Hrvatskom borcu. Na kraju pobeda gušenjem (giljotina) mlagod Poljaka.

Aleksandar Rakas je nokautiran od strane Tomasza Romanowskog u prvoj rundi. Predstavnik Cro Cop Teama je dobro otvorio meč i pogađao kikovima sa distance i kažnjavao promašaje Romanowskog. Poljak je uspeo da skrati distancu i „navuče“ Rakasa da uđe u „Brawl“ što je inače glavno oružje Romanowskog. Gotovo da je prvi snažan udarac seo na bradu Rakasa a sudija je prekinuo borbu. Šteta.

Sara Luzar Smajić je imala vrhunski KSW debi. Sara je pobedila jednoglasnom sudijskom odlukom Altanu Alvarez nakon 3 runde borbe na nogama. Devojke su boksovale sve 3 runde, a Sara je bila mnogo konkretnije i preciznija. Jednom je Španjolka pokušala da sruži Smajićevu, ali ova je to lagano odbranila. Zaslužena pobeda Sare Luzar Smajić na odličnom KSW debiju.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime