Magnyu fali samo jedna pobeda da uđe u UFC istoriju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neil Magny (25-8) došao je noćas do velike i vrlo važne pobede u svojoj karijeri. Kapiten Elevation Fight Teama je pobedio nezgodnog Geoff Neala.

Neil Magny pobedio Geoff Neal, FOTO: MMA Fighting

Magny je pobedio Neala jednoglasnom sudijskom odlukom i još jednom potvrdio da je u odličnoj formi. Iskusni UFC borac iza sebe ima čak 4 pobede u poslednjih 5 nastupa u oktagonu. Ovoga puta bolji je bio od jako nezgodnog Neala koji je rangiran kao 9. borac velter kategorije. Ovom pobedom Magny koji je broj 10, sigurno će prestići Neala i polako kreće ka vrhu kategorije.

Zanimljiva činjenica je da je Neil Magny na korak do istorijskog cilja. I ako mu je samo 33 godine, Magnyu nedostaje samo još 1 pobeda da izjednači rekord koji drži legendarni GSP sa 19 pobeda u velter kategoriji UFC-a. Magny trenutno ima 18, u odličnoj je formi i samo je pitanje dana kada će izjednačiti rekord legendarnog šampiona a verovatno ga i preteći.

Magny je borac koji ne dobija toliko medijska pažnje a i te kako je zslužuje. Najbolje govori činjenica da je ostvario čak 18 pobeda u velter kategoriji UFC-a.

Najvše pobeda u UFC Velter kategoriji

  • 19 – George St Pierre
  • 18 – Neil Magny
  • 16 – Mat Hughes
  • 15 – Thiago Alves i Matt Brown

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MMA Junkie (@mmajunkiedotcom)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime