Na današnji dan pre godinu dana, krenuo je pad Tony Fergusona!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ko bi rekao da je već prošlo godinu dana. Današnji dan pre tačno godinu dana neće biti  u lepom sećanju fanovima Tony Fergusona.

Justin Gaethje i Tony Ferguson UFC 249

Pre tačno godinu dana nestala je nada o najoščekivanijem meču u moderdnoj istoriji MMA sporta. Kao što znamo Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov su trebali da pedvode UFC 249 koji je održan 09. maja 2020. godine.

Zbog problema na samom početku pandemije, Khabib je otkazao nastup a kao zamena uskočio je Justin Gaethje. Meč Khabiba i Fergusona otkazan je rekordnih 5 puta. Justin Gaethje je iskorisio „svojih 5 minuta“ i pobedio Tony Fergusona nokautom u 5. rundi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Ovom pobedom Gaethje je osvojio privremeni pojas UFC šampiona lake kategorije i obezbedio sebi borbu za titulu sa Khabibom Nurmagomedovim. Ferguson je smatran jedinim čovekom koji možda može da pruži otpor i iznenadi Nurmagomedova. Do duela sa Gaethjeom imao je impresivan niz od 12 pobeda za redom!

Nakon poraza od Gaethjea kreće loš niz za „El Cucuya“ i drugi vezani poraz, ovoga puta od Charles Oliveire koji će se boriti za UFC titulu šampiona protiv Michael Chandlera. Iskusni Ferguson ispred sebe ima borbu na  UFC 262 a protivnk mu je nezgodni Beneil Dariush. Potencijalna pobeda bi ga vratila u igru i dala mu za pravo da razmišlja o napadu na titulu, dok bi potencijalnim porazom Ferguson i zvanično mogao da zaboravi na UFC titulu s’ obzirom na njegove godine i trenutnu situaciju u lakoj kategoriji.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime