Makedonski UFC borac najavljuje meč: “ Tri operacije za dva meseca, vidimo se uskoro!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Makedonski UFC borac Alen Amedovski (8-2) bi uskoro mogao da uđe u oktagon. Iza Alena je težak period koji je sada prošlost. Problemi sa povredama su ga sprečili da zabeleži treć nastup u UFC organizaciji.

Alen Amedovski

Na svom Instagram nalogu Alen je objavio da je u predhodna 2 meseca imao čak 3 operacije i da je spreman za povratak u oktagon:

Tri operacije za dva meseca. Ništa me neće zaustaviti sada. Konačno se vraćam. Vidimo se uskoro u UFC oktagonu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

3 surgeries in 2 months .. nothing can stop me now .. I m finally back .. !!!! See u soon in the #octagon #Ufc 💣🔥🤛 #Ufc #Ufc .. #sponsors #real #shutyourmouth #imcoming #muhidliman #pictures

Објава коју дели Alen Amedovski (@alen_amedovski88) дана

Opasni nokauter je došao u UFC kao velika i neporažena nada Bellatora, gde je upisao dve borbe i ekspresne pobede nokautima u prvoj rundi. U UFC je debtivao na Fight Nightu u Sankt Peterburgu gde se borio sa Krzysztof Jotkom. Na ovaj meč Amedovski je upao kao zamena i izgubio jednoglasnom sudijskom odlukom. U drugom UFC nastupu izgubio je ekspresnim nokautom od John Phillipsa. Nadamo se da će u trećem nastupu konačno pokazati svoje pravo lice i preneti formu koja ga je krasila dok je nastupao u Bellatoru. Alenu želimo puno sreće i jedva čekamo da ga vidimo ponovo u oktagonu!

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime