Makhachev se neće boriti do leta, poznato je ko će mu biti sledeći protivnik!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion lake kategorije Islam Makhachev (25-1) je svoju poslednju borbu odradio 21. oktobra kada je nokautirao Alexander Volkanovskog i odbranio titulu lake kategorije.

Islam Makhachev

Mnogi se pitaju kada će se boriti Islam i ko je njegov sledeći protivnik, a dobro poznati ruski MMA portal „Red Fury MMA“ je objavio da se Makhachev neće boriti gotovo sigurno do leta i da će taj period iskoristiti da se oporavi od povrede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Njegov naredni protivnik biće pobednik duela između Charlesa Oliveire i Armana Tsarukyana koji se bore 13. aprila na UFC 300. Potsetimo, Makhachev je već savladao i Tsarukyana i Oliveiru.

Charles Oliveira i Arman Tsarukyan, FOTO: mmajunkie.com

Borba protiv Tsarukyana mu je bila jedna od „najtežih“ u karijeri, a dagestanac je slavio jednoglasnom sudijskom odlukom još „davne“ 2019. godine . To je ujedno bio i debi Armana u UFC promociji i prvi poraz u UFC za tada 22. godišnjeg jermena, koji je od tog momenta zabeležio 8 pobeda i samo 1 poraz.

Islam Makhachev i Arman Tsarukyan

Charlesa Oliveiru je savladao 22. oktobra 2022. godine na UFC 280 kada je postao UFC šampion lake kategorije. Do pobede nad brazilcem Islam Makhachev je stigao prekidom (arm triangle) u drugoj rundi.

Islam Makhachev pobedio Charles Oliveiru na UFC 280

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime