Mark Hunt žestoko po UFC : „To je prevara, tamo nema novca!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC, Pride i K-1 borac, legendarni Mark Hunt žestoko je opleo po svom bivšem poslodavcu sa kojim nije u dobrim odnosima već duže vreme. Kao što znamo odnosi na relaciji Hunt-UFC (White) već su na ratnoj nozi.

Mark Hunt, Foto: MMA Junkie

Bivši UFC veteran je tokom gostovanja na Submission Radiju kritikovao ono što je najveći problem u UFC organizaciji, a to su plate boraca koje nisu baš sjajne.

Nema prestiža u UFC tituli. Nema novaca u toj tituli. To nije nešto što vam samo ja govorim, dokaze za to imate svugde. Zašto bi hteli da budete UFC šampion kada vam plaćaju samo 16 posto? To je prevara. Iskreno, to je prevara.

Podvukao je liniju iskusni borac između zarada u profesionalnom boksu i UFC-u, gde je razlika po prilično velika:

Ako pogledate boks, tamo kada uspete onda ste stvarno uspeli. Pogledajte Anthonyja Joshuu, Josepha Parkera, Tyrona Furyja. U jednoj borbi na tom nivou zaradite 100 miliona dolara, 50 miliona dolara. Conor je zaradio taj novac tek kada se prebacio u boks. Koja je onda poenta boriti se za UFC?

Mark Hunta očekuje 16. decembra boks meč protiv bivšeg ragbi igrača Paula Gallena. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime