Masvidal pozvao Diaza na revanš: „Uradimo to ponovo!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jorge Masvidal i Nate Diaz su se borili 2.11.2019 godine za BMF titulu koja je izmišljena za tu priliku. Od tada ni jedan od ova dva borca nije imao borbu.

Spekuliše se već duže vreme o narednoj borbi Jorge Masvidala, da će upravo on biti taj koji će se boriti protiv Kamaru Usmana za titulu prvaka velter kategorije. Takođe se spominje i „super fight“ sa Conorom McGregorom, ali izgleda da Masvidal u ovom trenutku ima drugačije planove.

Photo: Gregory Payan) ORG XMIT: NYOTK

Nate Diaz je na društvenim mrežama objavio fotografiju uz opis kako je on najveći BMF borac svih vremena. Ova objava je verovatno imala veze i bila odgovor na poruku Conora McGregora koji je sebe stavio na 2 mesto najboljih boraca u istoriji UFC-a.

Ta poruka se nije svidela Masvidalu koji je rekao da se ne slaže sa tim i da je spreman ponovo odraditi borbu sa Diazom:

Uradimo to ponovo!

U njihovom susretu u novembru prošle godine, pobedu je odneo Jorge Masvidal. Imao je potpunu dominaciju Masvidal sve 3 runde, ali je prekid došao zbog posekotine na licu Diaza. Nate Diaz se baš i nije složio sa sudijama koji su zaustavili i prekinuli borbu, jer kako on kaže u poslednje dve runde bi napravio preokret. Biće zanimljiv rasplet.

Da li bi voleli da gledate revanš ?

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime