Mike Perry: „Ne treba mi trener ni saveti iz ugla, i ovako ih nikad nisam imao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mike Perry prolazi kroz težak period u životu i rešio je da napravi radikalne promene u svojoj karijeri. Kao što smo već pisali u članku gde je izvređao Darren Tilla, Mike Perry se razveo od svoje žene i pronašao novu devojku.

Photo: Jason Silva-USA TODAY Sports

U trenutku kada smo pomislili da nas je šokirao sa predhodnom izjavom i da ne može više, „Platinum“ nas je sve demantovao i šokirao sa novom izjavom. Kako kaže Perry ne treba mu trener u uglu niti saveti jer ih nikada u svojoj karijeri nije ni imao. Potreban mu je čovek koji će da mu doda vodu i led i koji će mu držati fokusere:

„Moja djevojka, samo ona, ili ona i njena prijateljica. Ne nameravam više da slušam trenere koji ti govore da radiš ono što oni ne bi uradili. Treba mi samo neko ko će mi držati fokusere. Najviše bih voleo da ih mogu držati sam. U stvari ne treba mi niko, spreman sam da se borim za svoj život.“

Mike Perry nije baš u najboljoj formi u poslednjih 7 nastupa pobedio je samo 2 puta, a kao najvećeg krivca za to vidi pojedine trenere koji su bili uz njega:

U uglu mi treba samo neko ko će da mi da flašu vode, obriše glavu i stavi led na vrat. Moja sledeća borba najverovatnije neće trajati duže od pet minuta, ali ako se to dogodi, trebaće mi ta flaša vode. Ono što mi ne treba su saveti. Nikad u karijeri nisam dobio pravi savet. U stvari ne znaju šta da ti kažu jer su svesni da oni sami nisu u situaciji da to učine. Još uvek nisam shvatio kako posao trenera u stvari funkcioniše. Nije niti bitno“

Biće zanimljivo videti kako će se Perry ponašati u sledećoj borbi. Generalno Perry nam uvek pruži zanimljivu borbu i da sve od sebe.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime