McGregor obećao Tysonu da će pobediti Mayweathera: „Mike kunem ti se životom da ću ga pobediti!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Legendarni Mike Tyson, pohvalio je MMA superstara Conora McGregora u svom podcastu Hotboxin’ With Mike Tyson. „Iron Mike“ je pohvalio McGregorov meč protiv jednog od najboljih boksera u istoriji boksa, Floyd Mayweathera:

„On zapravo nikad u svom životu nije imao boks meč, a stigao je do 10. runde sa najboljim borcem u poslednjih 100 godina boksa. Borio se 10 rundi i udarcima pogađao najvećeg boksera u zadnjih 100 godina. Jel uradio nešto? Jel je  postigao nešto? Ljudi bi trebali obrate pažnju na to protiv koga se on borio i onda pogledati šta je uradio kada se borio protiv njega.

Nije se dugo čekalo na odgovor „The Notoriousa“. McGregor nije krio zadovoljstvo čak je i obećao Tysonu da će revanšu pobediti Mayweathera:

„Mike, hvala ti. Znaj da ću u neizbežnom revanšu, sa svim znanjem koje sam dosad prikupio o Floydovom stilu i uz vodstvo mog starog boks trenera, rešiti tu zagonetku i pobediti Floyda. Kunem ti se svojim životom. I, Iron Mike, sjajno te je videti ponovno u akciji.

Conor McGregor je uspeo da „uvuče“ u ring iz penzije u ring možda čak i najboljeg boksera ikada Floyda Mayweathera. MMA borac je poražen tehničkim nokautom u 10. rundi. U tom meču McGregor je iznenadio svet i pokazao kako dobro boksuje i ako nije bokser. U uvodnim rundama je čak i ozbiljnije zapretio Floydu. Pobedom nad McGregorom, Floyd Mayweather dolazi do 50. pobede u karijeri i konačnog odlaska u penziju. Ali kada uzmemo u obzir koliko novca donosi taj meč, uvek postoji opcija za revanšom.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime