McGregor prihvatio borbu sa Poirierom u UFC i održao svoju reč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako je bilo priče da će Dustin Poirier i Conor McGregr odraditi meč van UFC organizacije u humanitarne svrhe, ipak ćemo revanš ova dva sjajna borca gledati u UFC oktagonu.

Danas je McGregor na svom Twitter nalogu objavio kako je prihvatio borbu sa Poirierom u UFC ali da je spreman tek za kraj novembra ili početak decembra za UFC 255 koji je ostao bez glavne borbe. McGregor je još jednom dokazao da je veliki čovek i donićare pola miliona dolara humanitarnoj orgnizaciji „The Good Fight“ čiji je vlasnik Dustin Poirier:

„Pozdrav Dustine. Prihvatio sam ponudu UFC-a za borbu protiv tebe, ali sam im rekao da se mora dogoditi u 2020. godini. Spreman sam za 21.novembar, ali kada sam video kakvi su problemi sa povredama snašli taj event, ali sam isto tako spreman i za priredbe u decembru, bilo to 12. ili 19. decembra. Pored toga, doniraću 500  hiljada dolara The Good Fight  humanitarnoj organizaciji“

Nije se dugo čekalo na najpoznatijeg MMA novinara Ariel Helwanija koji je objavio  detaljnije celu situaciju:

Kao što je navedeno na Twitteru, Conor McGregor je prihvatio borbu protiv Dustina Poiriera. UFC je ponudio 23. januar, ali McGregor je rekao kako želi da se bori još jednom ove godine i da nema nameru da čeka toliko. Zatražio je 21.11. ili 12.12. , sada se čeka odgovor od UFC-a, tako mi je rečeno“

„Dustin mi je rekao kako ne bi imao nikakvih problema da se bori protiv Conora na bilo kada od tih datuma. Oba eventa tehnički  imaju otvoreno mesto. Prvi je izgubio Codyja Garbrandta, a drugi borbu Usmana i Burnsa.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime