Otkazan meč Usmana i Burnsa! Stipe protiv Ngannoua opcija za spas eventa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ne baš dobre veti stižu nam za sve ljubitelje MMA sporta. Borba za titulu velter kategorije koja je trebala da se održi 12. decembra na UFC 256 između Kamaru Usmana i Gilberta Burnsa, otkazana je prema rečima Ariel Helwanija. Ali ni UFC ne sedi skrđtenih ruku i radi na pronalaženju borbe koja bi trebala da predvodi UFC 256. Kako kaže najpoznatiji svetski MMA novinar, UFC planira da upari Stipu Miočića i Francisa Ngannoua 12- decembra:

Treba mu više vremena za oporavak od povreda koje u ovim trenucima nisu poznate javnosti. UFC je već istražio mogućnost da nova glavna borba večeri budu Stipe Miočić i Francis Ngannou, ali to je izgleda dosta teško organizovati – rekli su izvori“

Postoje i glasnie da bi UFC 256 mogla da predvodi borba takođe u velter kategoriji između dva bivša prijatelja Colby Covingtona i Jorge Masvidala. Biće zanimljivo videti koga će UFC imenovati za glavnu borbu, ali sigurno je da se radi o velikoj borbi jer je UFC 256 event koji se dugo najavljuje. Ovo je inače već drugi put da se duel Burnsa i Usmana odlaže. Prvi put je odložen na UFC 251 kada je Gilbert Burns bio pozitivan na COVID-19 pa je nekoliko dana pred event umesto njega „uleteo“ Jorge Masvidal.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime