Mike Perry nakon meča: „Ako sretnem Tilla borićemo se na licu mesta, niko me neće sprečiti!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mike Perry je došao do vrlo važne pobede i prekinuo negativni niz od 2 vezana poraza. U co-main eventu Perry je pobedio Mickey Galla jednoglasnom sudijskom odlukom, na polednjem događaju u Apexu pred „Fight Island“.

Mickey Gall i Mike Perry UFC on ESPN 12

Zanimljivo je bilo videti u uglu „Platinuma“ samo njegovu devojku Latory Gonzalez. Perry je zadovoljan sa svojom devojkom i poslom koji je obavila te večeri:

Uradio sam ono što sam trebao da dođem do pobede. Mali je došao da se bori, ali prevario sam sve koji su mislili da će on da pobedi. Sve sam odradio profesionalno, od treninga, skidanja kilograma… Pogledajte kako izgledam. Izgledam bolje od 99 posto UFC boraca, možda je samo Francis Ngannou po fizičkom izgledu ispred mene“

YouTube player

Mike Perry ne odustaje od borbe za Darren Tillom i izjavio je kako će se njih dvojica obračunati čim se prvi put budu videli. Takođe „Platinum“ želi da trenira sa Yoel Romerom i ne bi imao ništa protiv da mu kubanac bude u uglu:

„Pokušaću da napravim tim sa kojim bi mogoa da radim naredne događaje. Želim da treniram sa Yoelom Romerom. Hoću da osetim tu srednju kategoriju. Velter je sjajno mesto za mene, ali stvarno želim da se borim sa Darrenom Tillom. Ako ga sretnem, boriću se sa njim na licu mesta i niko me neće zaustaviti, budite sigurni. Uhvatiću ga i zabiću mu prst u oko. To govorim javno jer me je jednostavno briga za sve.

U životu mi je dovoljna moja djevojka, ali  znam da će mi trebati neka pomoć. Ko zna… Ako budem trenirao sa Romerom, ne bih imao ništa protiv toga da mi on stoji u uglu. Ali ja sam danas pokazao da razumem kako se pobeđuje i da nije trebao niko to da mi pokaže.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

With only his girlfriend in his corner, Mike Perry picked up the win at #UFCVegas4

Објава коју дели ESPN MMA (@espnmma) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime