(VIDEO) Pogledajte žestok sparing Usmana i Gethjea!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kamaru Usmana očekuje borba za titulu na UFC 251 i to protiv svog sparing partnera Gilberta Burnsa. Usman se po prvi put u karijeri odlučio da napusti Floridu i Sanford MMA i uputi se u Kolorado u Denver kod Trevor Wittman koji je inače i trener Justina Gaethjea. Burns je ostao na Floridi a glavni trener Henri Hooft je postupio „šmekerski“ i rekao da će biti neutralan u ovom meču i da neće pomoći ni jednom od svojih boraca u pripremama za međusobni okršaj.

Kamaru Usman je već nekoliko dana u Denveru a juče je na Instagramu Justin Gaethje objavio kratak snimak sparinga njega i Usmana. Kako bi u žargonu rekli „ludački“ sparing, a posebno su pažnju na sebe skrenuli teški udarci u telo koje su uputila oba borca. Pogledajte sparing i zapratite Triangle TV, najveći izvor informacija iz MMA sveta na jednom mestu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Sparing Justin Gaethjea i Kamaru Usman 😱 Usman je napustio Floridu i došao u Denver gde se priprema za #ufc251 i borbu protiv Gilbert Burnsa.

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

UFC 251 se održava 11 jula na Yas Islandu u Abu Dhabiu na popularnom „Fight Islandu“. Događaj predvodi borba za titulu prvaka velter kategorije između Kamaru Usmana i Gilbert Burnsa. Iste večeri videćemo još dve borbe za titulu. U perolakoj kategoriji sastaće se Alexander Volkanovski i Max Holloway, dok će se u bantam kategoriji za upražnjenu titulu boriti Petr Yan i Jose Aldo.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime