Mike Perry nakon novog poraza: „Nekada sam bio sjajan, ne znam šta se desilo“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mike Perry iza sebe ima 4 poraza u poslednjih 5 nastupa. Definitivno Perry više ne liči na sebe sa početka karijere i dosta „loše“ izgleda u oktagonu.

Mike Perry, FOTO: MMA Junkie

Perry je poznat kao borac koji uvek da svoj maksimum, ali u poslednje vreme to nije ni blizu dovoljnog za pobedu. Podsetimo Mike Perry je došao u UFC kao neporaženi borac sa 7:0 skorom i slavio je u prve dve borbe i njegov skor je bio na fantastičnih 9:0. Trenutno je „Platinum“ na 14 pobeda i 8 poraza a iza sebe ima slab nastup na UFC on ABC 2 gde je poražen od Daniel Rodrigueza od kojeg je dobio po prilično „dobre batine“.

Mike Perry i Daniel Rodriguez na UFC on ABC 2

Iza sebe ima ludu godinu u kojoj je preživeo razvod sa prvom suprugom, brojne optužbe sa nasilje u porodici, čak je imao incidente i na ulici. Nedavno se skrasio i sa svojom lepšom polovinom dobio naslednika. Od tada je najavio promeno, koja se definitivno vidi, ali promene u oktagonu još uvek na žalost nema. Po ugovoru sa UFC ostao mu je 1 meč i sigurno da je pobeda više nego potrebna:

Nekada sam bio sjajan. Ne znam šta mi se desilo. Imam još jednu borbu na svom ugovoru. Naporno ću da treniram i sve ću dati svojoj porodici. uradiću sve što mogu da bih im obezbedio bolji život. svaki dan ću krvariti za to ako je potrebno“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Platinum Mike Perry (@platinummikeperry)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime