Poirier se izvinio McGregoru i javnosti: „Moja je greška, svi živimo i grešimo“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dustin Poirier je još jednom pokazao da se radi o velikom borcu ali i o velkom čoveku. Nakon što je potvrđena „trilogija“ McGregora i Poiriera, Dustin se javno izvinio za svoje predhodne postupke.

Dustin Poirier i Conor McGregor

Kao što znamo, McGregor je izjavio da ovoga puta neće biti „dobar momak“ i da će 10. jula u Las Vegasu publika videti „starog“ McGregora. Priču je nastavio Dustin i u javnosti je rekao kako McGregor nije održao svoje obećanje i nije uplatio pola miliona dolara njegovoj humanitarnoj organizaciji kao što je i najavio. To je pogodilo Irca koji je čak najavio da se neće boriti protiv Dustina zbog toga što je izjavio. Na kraju Poirier je rešio da „spsuti loptu“ i izvine se u javnosti McGregoru i publici:

„1:1 je, 10. jula ćemo završiti ovaj posao. Uzbuđen sam zbog trilogije sa Conor McGregorom, ali toga želim nešto da kažem“

Glasila je prva objava bivšeg privremenog UFC šampiona, da bih zatim nastavio:

„Ja sam jako emotivan po pitanju moje organizacije. Naglo sam reagovao i privatne stvari između conora i moje humanitarne organizacije pustio u javnost. Moja je greška, svi mi živimo i grešimo. Širenje pozitive i dobrih dela su moj cilj. verujem da sam uneo negativnu energiju i lično mišljenja u nešto oko čega jako naporno radim da bih ljudima doneo osmeh i zadovoljstvo. Prihvatću ovo kao iskustvo i nastaviću da vodim bitku za dobro. Uskoro ću objaviti novi cilj, reč je o nečemu velikom. Hvala svima koji ste uključeni i svim fanovima koji veruju u našu viziju.“

Čekamo reakciju McGregora na izvinjenje Poiriera. Biće zanimljivo kakav će biti rasplet situacije i kako će ovo uticati na Conora, koji je najavio da neće biti „dobar momak“ u ovom duelu. McGregor i Poirier predvode UFC 264 koji se održava 10. jula.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime