Mike Perry više nije deo UFC-a, potpisao za Bare Knuckle FC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od „najluđih“ boraca na UFC rosteru Mike Perry zvanično nije više deo najbolje svetske MMA organizacije UFC.

Mike Perry nije više deo UFC-a, FOTO: mmajunkie.com

Mike Perry (14-8 , UFC 7-8) završio je svoju epizodu u UFC-u. Nekada veliki potencijal i talenat od kojeg je „UFC mnogo očekivao“ završava ovo poglavlje u karijeri na način na koji verovatno niko nije očekivao na početku njegove UFC karijere.

Konstanti „problemi“ i kontraverze obeželile su Perryijevu karijeru. Sada ispred sebe ima novi izazov a to je najbolja svetska Bare Knuckle organizacija BKFC gde su mnogi želeli da ga vide. Perry će nastupiti u kategoriji do 79 kilograma. „Platinum“ se službeno oglasio sa sledećom porukom:

„Preskočimo formalnosti. Ovaj sport evoluira, a ja sam tu da bih naterao strah u srca mojih protivnika. Imam plan da uplašim ceo svet kada vide šta ovaj opasan borac može da uradi samo sa golim šakama. Uništiću konkurenciji i doći do slave koju sam želeo ceo svoj život. proglasiće me kraljem ulica i kraljem borilačkog sporta. Napraviće mi platinastu krunu i nosiće me na krvavim leđima mojih poraženih rivala. Tu sam da bih se uputio pravo na vrh. Svako će zapitati dva puta dali želi da uđe u moj svet. A BKFC je definitivno moj svet!“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Platinum Mike Perry (@platinummikeperry)

Zapratite TRIANGEL TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime