Mike Tyson dobio milion dolara i 3 protivnika za povratnički meč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši svetski šampion i jedan od najboljih boksera ikada, Mike Tyson nedavno je objavio kako naporno trenira za povratak u ring. „Iron Mike“ će raditi mečeve humanitarnog karaktera, čiji će sav prihod ići u humanitarne svrhe. Ceo svet je obišla vest o Tysonovom povratku, ali najkonkretniji za sada je promoter iz Australije, Brian Amatruda. Poznati promoter iz Melburna je dao konkretnu ponudu Tysonu u iznosu od milion dolara i čak 3 potencijalna protivnika za meč u Australiji:

„Mogli bismo to održati u Melbourne Areni pred 10 hiljada ljudi, a opcija je čak i Princes Park na kojem se za borbu Jeffa Fenecha i Azumaha Nelsona našlo 30 hiljada navijača. Možda on ima 53 godine (Tyson) , ali i dalje je veliko ime i bilo ko od Halla, Galla ili Sonnyja Billa bi odmah prihvatio takvu priliku.

Kako kaže Amatruda za Daily Mail prvi koraci su već napravljeni, a čeka se da prođe cela ova situacija sa Korona virusom da bi imali više detalja:

Prvo sam kontaktirao agenta Maxa Marksona i zatražio od njega da Tysonu ponudi milion dolara. Max ga je već jednom doveo u Australiju 2012. godine. U dobrim su odnosima, ali sada bi zbog mogućih problema s vizom trebali sačekati da prođe ova situacija sa Korona virusom. Pretpostavljam da bi meč bio teško održiv pre nekog ranijeg termina u narednoj godini.

Da li Mike Tyson može do pobede ?

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime