Da li je to povratak? Vladimir „Fila“ Filipović ponovo u sali!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mnogi su se pitali gde je i šta je sa Vladimirom „Filom“ Filipovićem (10-3). Svoju poslednju borbu radio je na Bellatoru 200 u Londonu protiv jednog od najboljih boraca u Bellatorovoj srednjoj kategoriji Anatoly Tokov.

Nije uspeo da dođe do pobede u revanšu protiv vrhunskog borca iz Rusije. Njih dvojica su se prvi put sastali na Fight Nights Global gde je Tokov pobedio sudijskom odlukom u odličnom meču. Imao je Fila svoje momente u tom meču, ali na žalost nije ih iskoristio. Tokov je posle pobede na Filipovićem u Londonu savladao i Alexander Shlemenka, Gerald Harrisa u jednom od najvećih preokreta u MMA i Hracho Darpinyana. Trenutno je na borbu do titule u Bellatoru. A šta je sa Filipovićem ?

Od borbe sa Tokovim nestaje sa MMA scene, 25.05 će biti tačno 2 godine od njegovog poslednjeg nastupa. U svojoj karijeri odradio je 13 mečeva uz 10 pobeda i 3 poraza. Pobedio je borce kao što su : Laurynas Urbonavicius, Jusuf Hajrović, Mario Žgela, Nikola Blečić, Kamil Cibiński … Domaća publika ga pamti po spektakularnom meču protiv Aleksandra „Jokera“ Ilića na SBC 5, koji je sigurno jedan od najboljih domaćih mečeva.

Ovih dana na njegovom Instagram profilu možemo videti snimke iz sale gde trenira sa svojom mlađom braćom Milanom Filipovićem i Markom Bojkovićem. Milan i Marko su veliki talenti i pred njima je svetla budućnost. Sada im u razvoju pomaže njihov stariji brat, koji sigurno sa kvalitetom i iskustvom koje je stekao može da im bude od velike pomoći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#training 🦍🐯#lutalivre #wrestling #mma #brothers #brothersforlife 👊👊

Објава коју дели Vladimir ‘Fila’ Filipović (@vladimir_fila_filipovic) дана

Da li vam nedostaje Filipović i protiv koga bi voleli da se bori?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime