Mike Tyson počeo sa pripremama za povratak u ring!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih boksera ikada Mike Tyson započeo je pripreme za povratak u ring. „Iron Mike“ želi da bude u što boljoj formi za svoj povratak. 54 godišnji Tyson je odradio svoj poslednji meč pre 15 godina.

Ovoga puta Tyson se neće boriti profesionalno, već se kroz egzibicione mečeve prikupljati novac koji će ići u humanitarne svrhe. Zaista gest za poštovanje. U razgovoru na Instagram live-u  kod Američkog repera T.I, Mike Tyson je otkrio svoj plan:

Posljednje dve nedelje radim na fokuserima i nije lagano. Telo mi nije u najboljem stanju i poprilično se umorim od toga, ali treniram. Želim nastupiti u nekim bokserkim egzibicionim mečevima. Želim da se dovedem u formu da mogu boksovati tri ili četiri runde u humanitarne svrhe. Želim odraditi humanitarne mečeve kojima bi osigurao novac za beskućnike ili neke ljude koji su u problemima sa drogom. Zapravo, želim pomoći ljudima poput mene.

Nedavno je Tysonov bivši trener izjavio kako bi „Iron Mike“ uz 6 nedelja pravog treninga pobedio Detonaya Wildera, ali sam Tyson smatra kako to nije moguće i realan je svojih trenutnih mogućnosti:

Dva sata dnevno radim kardio vežbe. Na biciklu i na traci po sat vremena, a onda radim sa tegovima, oko 250-300 ponavljanja sa lakšim težinama. Radim i boks, 25 do 30 minuta dnevno. Pokušavam doći u dobru formu.

 

Da li vam nedostaje Mike Tyson ?

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime