Dana White o Fight Islandu: „Oktagon će biti na plaži, borci će imati sve što im je potrebno!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC će svoja naredna 4 eventa održati na severu Floride u Jacskonvillu. Datumi UFC događaja su 9. maj, 13. maj, 19. maj i 23. maj. Nakon toga UFC prelazi na čuveni „Fight Island“, lokacija o kojoj se mnogo govorilo u poslednjih mesec dana, a jako malo se zna. Dana White je u razgovoru sa Brett Okamotom za ESPN otkrio nove detalje vezane za čuveno ostrvo koje nismo znali:

Fight Island bi trebao biti spreman od juna i tada ćemo krenuti sa održavanjem internacionalnih događaja. Sve se to odvija u trenucima dok mi razgovaramo. Od 9. do 23. maja odradićemo četiri eventa, a onda krećemo sa održavanjem internacionalnih borbi na ostrvu.

„Octagon će biti na plaži, a na samom ostrvu ćemo imati sve objekte potrebne za trening. Hoteli će biti izgrađeni na celom ostrvu. Sva potrebna infrastruktura za organizaciju borbi će biti tamo.“

Kako saznajemo svi učesnici programa moći će da svoj poslednji deo priprema odrade baš na ostrvu. Još jedna dobra stvar, koja je pravila UFC-u probleme u prošlosti će biti rešena. S obzirom da se ostrvo nalazi u internacionalnim vodama, borcima neće biti potrebne vize, kao što je bio slučaj za borbe u Americi, Kanadi i Velikoj Britaniji. Još uvek se ne zna koja komisija će biti nadležna za ovo ostrvo, ali to sigurno zavisi od same lokacije. Još uvek se ne zna lokacija ostvrna, neka nagađanja su da to mogu biti Karibi, koji su poznati po velikom broju nezavisnih ostrva u zalivu. Spominju se i Ujedinjeni Arapski Emirati kao moguća destinacija za „Fight Island“. Emirati imaju odličan odnos sa UFC-om i ove godine bi trebao da se održi event na njihovoj teritoriji.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime