Miloš Janičić dobio protivnika za FNC „Fight Island“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Evo konačno informacije za sve koji su se pitali sa kime se bori Miloš Janičić na „Fight Islandu“. Janičić se ukrstiti rukavice sa borcem iz Hrvatske, Tonći Peruškom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Još jedan meč je potvrđen za FNC 3. Miloš Janičić protiv Tonći Peruška. Kome dajete prednost ❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Miloš

Tonći Peruško (7-9) se vratio borbama ovde godine, posle pauze od 3 godine. Ne može se pohvaliti dobrom formom, trenutno je u nizu od 6 poraza. Peruško je nekad bio veliki talenat i potencijal Hrvatskog MMA, ali to nije uspeo da opravda. Publici u regionu je poznat po borbi sa Vasom Bakočevićem na CFL i nastupu na FFC protiv sjajnog mađarskog borca László Sényeia. Ispred sebe neće imati ni malo lak zadatak, očekuje ga jedan od najvećih potencijala regionalnog MMA, Miloš Janičić kojem je jako potrebna ova pobeda.

Miloš Janičić ulazi izuzetno motivisan u ovaj meč. Potrebna mu je pobeda, sa kojom bi bio korak bliže svm cilju, a to je povratak u najbolju evropsku organizaciju KSW. Pripreme će raditi u ATT Zagrebu gde će imati veliki broj sparing partnera na raspolaganju, koji će mu sigurno značiti.

FNC 3 se održava 31.7.2020 na Zrčama u Noa Beach Klubu, događaj predvodi borba za titulu Balkanskog BMF prvaka izmđu Vasa Bakočevića i Ivice Truščeka. Pored tog duela, potvrđena je i borba Ivana Erslana i Jusufa Hajrovića, Aleksandra Jankovića i Francisca Barria „Croate“ i Andrijane Vuković sa Monikom Porzynski.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime