Miloš Janičić dobio protivnika za KSW u Zagrebu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Crnogorski MMA borac Miloš Janičić (11-2) dobio je protivnika za KSW 51 u Zagrebu. Milošev nastup u KSW se očekuje već duže vreme. Prvobitno je trebao da nastupi na KSW 48 protiv Michela Michalskog, ali je borba otkazana zbog povrede kolena.

U Zagrebu 09. novembra sastaće se sa poljskim borcem Romanom Szymanskim (11-5). Szymanskim je član KSW-a već 3 godine, pre toga je nastupao u FEN-u. U najboljoj evropskoj organizaciji ostvario je 3 pobede i 2 poraza. Poslednji meč radio je na KSW 48, gde je poražen od Salahdinea Parnassea.

Miloš Janičić je član UFD Gyma. Svoj poslednji meč radio je na Megdanu 4 gde je pobedio Zorana Đođa. Ono što je zanimljivo, Janičić će prvi put u karijeri raditi meč u lakoj kategoriji (do 70kg).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Two top prospects collide in Zagreb, Croatia! 🇭🇷 @szymanskimma 🇵🇱 vs @milos_janicic 🇲🇪 #BudiPonosan #KSW51 #ksw #mma #Zagreb

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

KSW 51 održaće se u Zagrebačkoj Areni 09. novembra. Event predvode 5. puta najsnažniji čovek na svetu Mariusz Pudzianowski i bosansko-hercegovački bodi bilder i instagram zvezda Erko Jun. Sunaslovna borba zakazana je za borbu između najveće zvezde kada je u pitanju MMA Vase Bakočevića i Borysa Mankowskog.

Ulaznice možete kupiti preko portala: Eventim.hr.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime