Fedor Emelianenko vs. Rampage Jackson na Bellatoru u Japanu 29.decembra

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Evo jedna bomba za sve starije ljubitelje MMA. Jedan od najboljih boraca ikada (po nekima i najbolji) Fedor Emelianenko sastaće se sa Quinton Rampage Jacksonom na Bellatoru u Japanu.

Foto: mmajunkie

Ova dvojica veterana predvodiće ovaj event i podsetiće nas na stare dana Pride-a. Ovu vest potvrdio je predsednik Bellatora Scot Cooker, koji je najavio prvi Bellatorov nastup u Japanu, a event će predvoditi borci koji su veliku reputaciju uprvo stekli u Japanu.

Ovo je ono što smo interno raspravljali u krugu našeg tima. Mislili smo da posetimo Los Anđeles u januaru, ali ipak smo odlučili da moramo doći u Japan.

Upravo akteri borbe večeri su kao što smo rekli velike zvezde u Japanu, reputaciju su stekli u eri PRIDE-a, ali ono što je zanimljivo ova dvojica se nekim čudom nikada nisu sastali u ringu. Još uvek se pitanje da li će se ovaj event održati u oktagonu ili u ringu (po čemu su borbe u Japanu poznate).

Za Bellatorov debi u Japanu smo želeli da napravimo veliki event, da dovedemo borce koje japanska publika voli. S obzirom na ogromnu istoriju borilačkih sportova i odaziv publike u Japanu, a posebno u Saitama Super Areni, ovo će sigurno biti veče koje ne smete da propustite. Ovo će bez sumnje biti jedan od najvećih eventova i radujem se trenutku kada će Fedor i Rampage izaći pred mnoštvo ljudi koji ih prate još od početka njihove karijere.

Takođe želeo biih da se zahvalim RIZIN-u na velikoj pomoći i omogućavanju ovog događaja i radujemo se zajedničkom radu u budućnosti, kako bi smo pokazali najbolje što jedna organizacija može da ponudi. Rekao je Scot Cooker.

Cooker je takođe izjavio da će na ovom eventu učestvovati troje Bellatorovih boraca koji će se direktno suočiti sa trojicom RIZIN-ovih boraca, u tri posebno organizovana meča.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime