Miloš Janičić potpisao za jednu od najboljih organizacija u Evropi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Posle dužeg vremena, konačno vesti o karijeri talentovanog Miloša Janičića (13-3). Podgoričanin ispred sebe ima novo poglavlje u karijeri.

Miloš Janičić

Miloš je potpisao ugovor sa jednom od najboljih organizacija u Evropi, Oktagon MMA gde su i Bojan Veličković, Vlasto Čepo i nedavno se borio Miloš Kostić. Oktagon MMA je organizacija koja jako brzo raste, imaju odličan roster boraca i dobre honorare, što je privuklo dosta kvalitetnih boraca.

Janičić će debitovati 6. novembra na Oktagon Prime 4 protiv iskusnog Čeha Jaroslav Pokorny-a (14-8). Pokorny se nije borio od 2018. godine. U svojoj karijeri nastupio je na ACB i XFN gde je bio jedan od najboljih boraca u kategoriji. Događaj se održava u Češkoj u Pardubicama. Oktagon je ovaj duel najavio stara škola protiv nove škole!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Miloš Janičić je potpisao ugovor sa Oktagon MMA na 3 borbe. Poslednji put smo ga videli u akciji na Megdanu  7 gde je pobedio Ivana Šakića. Janičiću je istekao ugovor sa KSW organizacijom a Oktagon MMA će biti nova stanica za talentovanog i dalje mladog Miloša Janičića koji definitivno ima veliku perspektivu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime