Miro Jurković protiv bivšeg UFC borca predvodi SBC 28!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbin Battle Championship 28 Revenge održaće se  19. juna u Odžacima na otvorenom. Tačna lokacija SBC 28 je plato ispred Hale SPC Odžaci.

Kako su iz organizacije najavili da je pred nama možda i najveći SBC event, juče smo dobili i glavnu borbu večeri. U pitanju je duel SBC šampiona u srednjoj kategoriji Mira Jurkovića i iskusnog Amilcar Alvesa.

Miro Jurković je u odličnoj formi i potencijalnom pobedom je sigurno korak bliži svetskim organizacijama. Njegov trenutni skor je 10 pobeda i samo 1 poraz. Titulu SBC šampiona osvojio je na SBC 25 posle pobede nad čovekom koji mu je naneo jedini poraz u karijeri Manoel Fernandes Netom. Posle toga Miro je i odbranio titulu protiv Jefferson Santos. Ova borba neće biti za titulu kako navode iz SBC organizacije, zato što Alves nije u pobedničkom nizu, već se radi o super fightu do 90kg.

Amilcar Alves je iskusan brazilski borac, nekada član najbolje svetske organizacije UFC, M-1, Shooto, Road FC… Trenutno nije u pobedinčkom nizu pa ova borba neće biti za titulu u srednjoj kategoriji. Najveće pobede u karijeri su mu protiv Marcã Santane i Aleksandra Ilića. U svom poslednjem pobedničkom meču bio je bolji od Mensura Alića na WSFC 6.

Ovo je za sada jedina potvrđena borba za SBC 28.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

SBC 28 Revenge Main Event Superfight Miro Jurković vs Amilcar Alves SBC 28 Revenge i 19. jun sve su nam bliže… Povratak najjače regionalne i jedne od najkvalitetnijih evropskih MMA organizacija obećava nam još jedan vrhunski spektakl pod banerom SBC Revenge! Dok traje borba protiv pandemije, prva regionalna organizacija koja će prirediti veče za pamćenje i istorijski sportski borilački spektakl biće SBC! Najbolji srpski borac u kategoriji do 84 kg i aktuelni SBC šampion u srednjoj kategoriji, Miro Jurković, još jednom će kročiti u prestižni SBC oktagon, ovog puta u super borbi protiv bivšeg UFC borca, uvek opasnog iskusnog brazilskog profesionalaca, sa blizu 40 profesionalnih nastupa iza sebe – Amilcara Alvesa! Alves je regionalnoj publici, osim po nastupima za najveću svetsku MMA promociju, UFC, poznat i po pobedi nad beogradskim borcem Aleksandrom Ilićem. SBCovom matchmakingu najvažnije je da priredi kvalitetne borbe, ali i velike izazove za svoje najbolje borce – borba između Jurkovića i Alvesa neće biti za SBC pojas prvaka, jer brazilski borac trenutno nije u pobedničkom nizu, već ćemo gledati super fight u catchweight kategoriji do 90 kg! Ovog puta Brazilac će ispred sebe imati odličnog srpskog MMA ratnika koji je svakom pobedom sve bliže nastupu za najjaču svetsku MMA organizaciju. Miro je spreman za još jedan rat u oktagonu, i za novu pobedu kojom bi potvrdio svoj internacionalni kvalitet i potencijal za velike svetske domete! Pored ovog vrhunskog srpsko-brazilskog okršaja na SBC 28 Revenge priredbi u Odžacima očekuje nas još pregršt zanimljivih medjunarodnih duela i fantastičnih MMA okršaja!

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime