MMA Liga Srbije: Pobede Bukvića i Zdravkovića! Fight Company ponovo najbolji klub!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Drugo kolo MMA Lige Srbije održano je 20. juna u Staroj Pazovi u  sportskoj hali „Park“.

Đorđe Bukvić i Miljan Zdravković

Pored amaterskih borbi imali smo prilike i da vidimo i 3 profesionalne borbe gde su se takmičili borci koji su prošli kompletnu selekciju MMA Saveza i dugo se „kalili“ u amaterskim vodama.

U glavnom meču večeri talentovani Miljan Zdravković stigao je do svoje druge profesionalne pobede protiv dosta iskusnijeg protivnika Benjamin Molnára jednoglasnom sudijskom odlukom. Predstavnik Sekutora iz Smedereva napreduje iz dana u dan i ako ovako nastavi nema sumnje da ga očekuje velika karijera.

FOTO: MMA Savez Srbije

Dugogodišnji najbolji amaterski borac Đorđe Bukvić vratio se u svoju matičnu kategoriju i stigao do nove pobede. Bukvić je „ugušio“ iskusnog Slađana Dragišića i vratio se na pobednički niz. Bukvića uskoro očekuje nastup na „Armagedon 2“. Čestitke za Đorđa i Unity Fight Team iz Vrbasa.

FOTO: MMA Savez Srbije

Do svoje druge profesionalne pobede stigao je i Miša Nenković koji je savladao iskusnog Dragana Pešića sjajnom „kimurom“ u prvoj rundi.

FOTO: MMA Savez Srbije

Najbolji klub drugog kola MMA Lige je Fight Company iz Beograda. Izabranici Sava Lazića i Vasa Bakočevića su još jednom bili dominantni u odnosu na svoje vršnjake i sa 16 poena zauzeli prvo mesto na tabeli. Iza njih su se našli na drugom mesto CDS iz Beograda i Novog Sada dok je treća pozicija pripala Sekutoru iz Beograda.

Rang lista klubova, FOTO: MMA Savez Srbije

Takmičar sa najboljim rezultatom u drugom kolu MMA Lige je Veljko Aleksić iz Fight Company tima. Aleksić se takmičio u A klasi u kategoriji do 77 kilograma gde je upisao 3 pobede i sa 9 bodova osvojio prvo mesto. Veljko je takođe proglašen za najboljeg takmičara na poslednjem Fight Games 11 u Vrbasu.

Rang lista takmičara, FOTO: MMA Savez Srbije

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime