Završen je odlični Fight Games 11! Pisarić, Aleksić, CDS i Unity obeležili turnir!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je još jedan vrhunski amaterski MMA turnir u organizaciji Unity Fight Teama iz Vrbasa.

FOTO: Jelena Ćalasan

Fight Games koji se tradicionalno održava 11 godina za redom u Vrbasu, opravdao je sva očekivanja i još jednom potvrdio da se radi o najmasovnijem MMA turniru u ovom delu evrope. CFK Vrbas je ugostio čak 137 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovačke. Na turniru je viđeno 105 borbi a nivo poznavanje MMA koji su pokazali „amaterski“ borci na prilično je zavidnom nivou i dokazuje da MMA nenormalno brzo raste i razvija se u regionu.

Petar Tunguz i Unit Fight Team iza sebe imaju još jednu besprekornu organizaciju 11 po redu Fight Games Turnira. Uprkos uslovima i tenziji izazvanoj virusom, takmičenje je održano (uz sve propisane epidemiološke mere) sa velikim brojem takmičara iz naše a i susednih zemalja.

Priznanje za najuspešnijeg takmičara zasluženo je dobio junior, član novootvorenog Fight Company kluba Luka Pisarić koji se takmičio u juniorskoj konkurenciji u kategoriji do 70 kilograma. Luka je pokazao da je dosta dominantniji od svojih vršnjaka a to potvrđuju 3 borbe i 3 prekida u prvoj rundi i 3 izuzetno lepe završnice.

Najuspešniji takmičar turnira Luka Pisarić Fight Company, FOTO: Jelena Ćalasan

Najboljim u seniorskoj konkurenciji proglašen je Veljko Aleksić A klasa kategorija do 77 kilograma. Veljko je takođe član Fight Company kluba koji vode Savo Lazić i Vaso Bakočević. Veljko je prisutnima pružio dva prava „rata“ uz performans kojeg se ne bi postidele i najbolje evropske organizacije.

Najbolji senior Veljko Aleksić Fight Company, FOTO: Jelena Ćalasan

Nagradu za najbolji klub na turniru odneo je Car Dušan Silni. Momci iz Beograda iz Novog Sada su 7 put najbolji klub na Fight Gamesu.

Najbolji klub turnira Car Dušan Silni, FOTO: Jelena Ćalasan

Učinak od sto posto pobeda ponovo je imao domaćin, Unity Fight Team. Ekipa iz Vrbasa je nastupila sa 4 takmičara i ostvarila 4 pobede uz 4 prekida. Odličan učinak koji je vredan svakog poštovanja.

Unity Fight Team Vrbas, FOTO: Jelena Ćalasan

Malo je falilo da ovogodišnji Fight Games obori rekord po takmičara. Ove godine kao što smo rekli takmičilo se 137 takmičara u 105 borbi, dok je 2018. godine viđeno 106 borbi i 141 takmičar. Ako uzmemo u obzir celu ovu situaciju sa virusom, ovo je i više nego odlično. Čestitke Unity Fight Teamu i Petru na organizaciji, čestitke svim klubovima i borcima, vidimo se na sledećem Fight Gamesu.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime