Muhammad i Chimaev „zaratili“ na Twitteru ovaj mu poručio: „Ti si se oprostio zbog prehlade!“

Belal Muhammad iza sebe ima najveću pobedu u kaijeri na poslednjem UFC Fight Nightu u ovoj godini nad Stephen Thompsonom.

Belal Muhammad i Khamzat Chimaev

I ako je bio veliki „autsajder“ u ovom duelu, Muhammad je odradio odličan meč i taktiči „uništio“ Thompsona i slavio jednoglasnom sudijskom odlukom. Ova pobeda donela je veliki skok borcu poreklon iz Palestine, koj je skočio za čak 5 mesta i trenutno je na poziciji broj 5 izazivača velter kategorije.

Muhammad je nakon pobede nad „Wonderboyom“ uz dosta poštovanje izrazio želju za meč sa borcem „kojeg mnogi odbijaju“. Khamzatom Chimaevim. Muhammad je izjavio kako bi pobedom nad Chimaevim oduzeo sav njegov hype. Izgleda da Khamzat nije previše zainteresovan za ovaj duel i ako se nalazi na poziciji broj 11 velter kategorije:

„Ti si sranje broj 1, trebao bi mi samo 1 minut da ti skinem glavu“

Objavio je Chimaev i fotografiju iz meča Belal Muhammada i Leona Edwardsa kada je Muhammad uboden u oko a borba zaršena „no contest“ rezultatom. Khamzat je „prozvao“ Muhammada da je izašao iz borbe zbog jednog uboda prstom u oko, ali novi TOP 5 borac je na zanimljiv način „pecnuo“ Chimaeva i prisetio se njegovog problema od pre par meseci:

„Zar ti nisi odlučio da se penzionišeš zbog obične prehlade. Ne brini druže imam ja nyquil (lek protiv simptoma preglade i gripa) za tebe.“ 

Borci su u međuvremenu razmenili još poruka i „teških“ reči koje ne bi voleli da vam prenosimo, koga zanima možete da poseti neki od oih Tweetova i pogleda dalju konverzaciju. Svakako ovaj meč bi mogao da bude jedna od „opcija“ za 2022 godinu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime