(VIDEO) Limp poslao poruku Ministarstvu i državnom vrhu da prepoznaju MMA sport!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Slobodan „Limp“ Maksimović iza sebe ima najveću pobedu u karijeri na Brave CF 56 koji je održan u Beogradu, 18. decembra.

Slobodan „Limp“ Maksimović, FOTO: mmasavezsrbije

Maksimović je do pobede stigao jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe portiv bivšeg UFC borca Rolando Dy-a u glavnom meču večeri. Više nego sama pobeda „odjeknuo“ je govor Slobodana na kraju meča koji je poslao apel Ministarstvu sporta i omladine kao i visokim funckionerima da prime MMA sport u Ministarstvo:

„Molim vas, svim uticajnim ljudima i ljudima iz politike, pomozite nam. Mi smo spremni da uđemo u Ministarstvo videli ste. Ovo su sve vrsni momci i trudimo se 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini da izrastemo u taj sport. Primite nas, molim vas primite nas u Ministarstvo.“
YouTube player

Svaka čast Maksimoviću na ovakvom gestu. Kao što znamo MMA sport u Srbiji jeste prepoznat kao sport, ali institucije koje bi trebale da ga prepoznaju i podrže, to ne čine. MMA sport je najbrže rastući sport na svetu i trenutno je u velikoj ekspanziji i preuzima primat u svetu. Srbija kao zemlja sa izuzetno jakom amaterskom i profesionalnom MMA scenom i mnogo dobrih boraca i kluboa, uz pomoć države i Ministarstva sporta bi sigurno davala velike rezultate, kao što već sad i daje.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime