Najveća KSW zvezda debituje u UFC protiv opasnog Rusa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Konačno došao je i taj trenutak. Najbolji KSW borac ( po mnogima svih vremena) Mateusz Gamrot (17-0) karijeru zvanično nastavlja u najboljoh svetskoj organizaciji UFC. Dvostrukom KSW šampionu je nakon odbrane titule na KSW 54 protiv Mariana Ziółkowskog istekao ugovor sa KSW organizacijom i rešio je da se oproba sa najjačom svetskom konkurencijom. Mnogi su se pitali da li će „Gamer“ nastupiti u perolakoj (66 kg) ili lakoj (70 kg), ali odgovor je brzo stigao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Najveća KSW zvezda i najbolji borac organizacije Mateusz Gamrot debitovaće u UFC protiv Magomeda Mustafaeva 17. oktobra. „Gamer“ je u ovaj meč ušao kao zamena za Renata Moicana. Da li može Gamrot do vrha kategorije?

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv) дана

Mateusz Gamrot će debitovati jako brzo, već 17. oktobra, gde će upasti kao zamena za Renata Moicana koji je otkazo nastup zbog povrede. Neporaženi Poljski borac će odmeriti snage sa jako dobrim i opasnim Ruskim borcem Magomedom Mustafaevim (14-4). Mustafaev je pobedio velika imena kao što su Abubakar Nurmagomedov, Rafael Fiziev i Piotr Hallmann koji nam je svima poznat po fantastičnoj borbi na WFC protiv Vasa Bakočevića, nakon koje je doša o u UFC. Izgubio je samo od Kevin Leea i u svom poslednjem nastupu od Brad Riddella podeljenom sudijskom odlukom, koja je izazvala dosta reakcija.

Očekuje nas izuzetno zanimljiv meč 17. oktobra. Veliki deo MMA populacije jedva čeka da vidi Gamrota u UFC oktagonu, a neće imati ni malo lak debitantski meč.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime