OVO ĆE BITI SPEKTAKL: UFC blizu dogovora meča izmđu Fergusona i Chandlera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prema pisanju ESPN-a i najpoznatijeg svetskog MMA novinara Ariela Helwanija, UFC je blizu dogovora meča između Tony Fergusona i Michael Chandlera.

Ovo bi mogao da bude veliki udar za Bellator organizaciju a vrhunski potez UFC-a. Chandler je trenutno jedna od najvećih (možda i najveća) zvezda Bellatora, koji je čitavu karijeru proveo u drugoj najboljoj organizaciji sveta i više puta odbio UFC, ali izgleda da je došlo vreme za rastanak. Nakon poslednje borbe Chandlera, njegov ugovor sa Bellatorom je istekao. Bilo je priče da će produžiti ugovor, ali izgleda da „Iron“ želi da se oproba u najjačoj svetskoj konkurenciji.

Michael Chandler (21-5) se poslednji put borio na Bellator 243, 7. avgusta kada je u prvoj rundi nokautirao bivšeg UFC šampiona Benson Henderson i odbranio titulu prvaka lake kategorije u Bellatoru. Kao što smo rekli to je bila poslednja borba Chandlera pod pokroviteljstvom Bellatora i sada je vreme za nove izazove. Michael je jedan od najboljih boraca koji su trenutno van UFC-a i kvalitetom sigurno da pripada vrhu UFC lake kategorije, koja je nikad jača.

Za protivnika bi vrlo lako mogao da ima Tony Fergusona (25-4) koji je trebao da se bori protiv Dustin Poiriera ali je izgleda došlo do problema u organizaciji te borbe sa strane UFC-a, pa bi mogoa da dočeka Bellatorovu legendu u UFC oktagonu. „El Cucuy“ se poslednji put borio protiv Justina Gaethjea gde je izgubio titulu prvremenog prvaka lake kategorije. Ovaj meč bi bio izuzetno zanimljiv a laka kategorija bi dobila veliko pojačanje.

Pobednik meča ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime