Nekada veliki potencijal UFC-a uhapšen jer je pretio policajcima: „Mrzim policiju, prebiću vas!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nekada jedan od najvećih potencijala UFC velter kategorije, uhapšen je jer je pretio policajcima.

Anthony Rocco Martin i Neil Magny

Anthony Rocco Martin (18-6, UFC 9:6) je momak od kojeg je UFC očekivao mnogo. 33 godišnji borac je zabeležio 15 nastupa pod okriljem UFC promocije (9 pobeda i 6 poraza). Pobedio je imena kao što su: Ramazan Emeev, Jake Matthews, Sergio Moraes …

Anthony Rocco Martin

Svoj poslednji UFC nastup imao je 6. juna 2020. godina kada je sudijskom odlukom izgubio od Neil Magnya. Ono zbog čeka je Rocco Martin dospeo u „žižu javnosti“ nije njegov borilački kvalitet niti rezultat, već scena koja se dogodila 21. decembra kada je uhapšen.

Prema pisanju uglednog MMA Fighting portala. Policija je pronašla uplakanu devojku u automobilu marke Ford. Pošto je automobil bio parkiran u blizini kuće bivšeg UFC borca, policija je otišla na njegova vrata da porazgovara sa njime.

Anthony Rocco Martinu se to nije dopalo, a prema iskazu policajaca, Martin je bio u alkoholisanom stanju i zapretio policajcima da se pomere sa njegovog poseda (u Americi čak ni policija nema pravo bez naloga da ulazi na tuđ posed). Kada su mu policajci objasnili da su došli zbog hitnog poziva i da žele da porazgovaraju sa njim, Martin im je zapretio ukoliko ga dotaknu da će ih prebiti:

‘‘Mrzim policajce i možete mi samo da popušite kur*c!‘‘

Jedan od policajaca je reagovao i stavio lisice Anthony Rocco Martinu a zatim mu je ovaj odgovorio:

‘‘Misliš da si neki opasan tip. Čim mi budeš skinuo ove lisice prebit ću te.‘‘

Rocco Martin je pušten da se brani sa slobode nakon što je platio kauciju u iznosu od 5 hiljada dolara. Njegovo prvo pojavljivanje na sudu bilo je 9. januara gde se izjasnio da nije kriv, sledeće saslušanje planirano je za 22. februar.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime