Denis Jurakić dobio protivnika za Brave CF u Beogradu, borac koji je poznat domaćoj publici!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Perspektivni Denis Jurakić (2-2) nastupiće na najvećem MMA događaju koji je ikada održan u Srbiji, Brave CF 69 u Beogradskoj „Štark Areni“.

Denis Jurakić

Nekada šampion Srbije u džudou a danas velika nada MMA sporta, napreduje iz dana u dan, a kao plod kvalitetnog rada stigao je poziv prestižne Brave CF promocije, da nastupi na najvećem MMA događaju u istoriji Srbije 18. februara.

Denis Jurakić je prvi domaći borac koji je zvanično potvrđen i dobio ime svog protivnika. Denis će se boriti protiv Abdullah Al-Qahtani (5-1), momka koji je nastupio prošle godine na Brave CF 56 u Beogradu kada je savladao Nejca Preložnika nokautom u 3. rundi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BRAVE Combat Federation (@bravemmaf)

Denis je u svom poslednjem nastupu izgubio upravo od Nejca Preložnika, tesnom sudijskom odlukom, pa ova borba ima motiv više. Al-Qahtani preferira borbu na nogama, dok Jurakićev nadimak „Dagestanac“ dovoljno govori o njegovom stilu borbe. Meč se održava u kategoriji do 66 kilograma.

U narednih nekoliko dana, Brave CF će objavljivati preostale mečeve velikog događaja. Očekuje nas neverovatan „Fight week“. 11. februara kreće IMMAF Svetsko prvenstvo koje će trajati do 18. februara. Po završetku svetskog prvenstva očekuje nas Brave CF.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BRAVE Combat Federation (@bravemmaf)

Poziv za sve ljubitelje MMA sporta da dođu i podrže kako naše amaterske borce na IMMAF Svetskom prvenstvu, tako i profesionalce na Brave CF događaju u Štark Areni.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime