NEOČEKIVANO! UFC otpustio poznatog borca kojeg su videli kao šampiona!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je još jednom dokazao da je surova mašinerija i da u svetu biznisa nema mesta emocijama. U poslednjih godinu dana, mnogo boraca je dobilo otkaz zbog slabijih partija.

Tony Ferguson i Kevin Lee

Nakon Mike Perrya koji je nedavno otpušten, UFC je rešio da se zahvali još jednom borcu koji je bio veliki potencijal i kojeg su „projektovali“ za novog šampiona. U pitanju je borac lake kategorije Kevin Lee (18-7, UFC 11-7).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ariel Helwani (@arielhelwani)

Lee iza sebe ima 2 poraza (Rodriguez i šampion Oliveira) a pomalo neočekivano usledio je otkaz od strane UFC-a. U jednom momentu Lee je bio jedan od najvećih potencijala, mnogi su smatrali upravo njega kao borca koji može da „pomrsi račune“ Khabibu i McGregoru. Nakon nesretnog poraza od Tony Fergusona na UFC 216, karijera Kevina ide silaznom putanjom i ne uspeva da pronađe staru formu.

Kevin Lee

Zanimljivo Lee je imao još nekoliko borbi po ugovoru sa UFC, ali je najbolja svetska promocija odlučila da ga otpusti. „Motown Phenom“ ima samo 29 godina a svetske MMA organizacije su mu već ponudile ugovore. Biće zanimljivo videti gde će ovaj nekada potencijalni borac nastaviti karijeru.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime