Smith ponovo „prozvao“ Rakića: „Pobedom nad njim bih se bolje osećao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši izazivač za titulu poluteške kategorije Anthony Smith nije zadovoljan trenutnim raspletom u poluteškoj kategoriji.

Aleksandar Rakić i Anthony Smith

Sve je izvesnije da će Jiri Prochazka dobiti priliku da napadne šampiona Glovera Teixeiru, dok će naš Aleksandar Rakić u martu deliti oktagon sa bivšim šampionom Janom Blachowiczem.

Ako pogledamo ovo je i da kažemo realna priča. UFC želi da gradi hype oko Prochazke i „možda prerano“ ga gurne u borbu za titulu, dok Rakić kao treći izazivač ide na Blachowicza koji je prvi izazivač, a pobednik bi mogao da bude sledeći za titulu.

Anthony Smith i Aleksandar Rakić

Anthony Smith je razočaran i smatra da je on trebao da dobije neku od spomenutih borbi. Ako pogledamo realno, Smith nije upravu ali svako ima svoje mišljenje i svoju viziju situacije:

‘‘plašim se da će me izostaviti zato što mi je sve jedno sa  sa kime ću da se borim. Bilo bi to sranje od dogovora ako Jiri Prochazka dobije ‘title shot‘, Rakić i Blachowicz odrade meč, a ja ostanem praznih ruku sa strane.‘‘

Započeo je Smith svoje izlaganje u „The Fighter vs. The Writer“ podcastu da bi potom spomenuo i našeg Rakića:

‘‘Činjenica je da je Rakić odbio nekoliko mečeva nakon borbe protiv Thiaga Santosa. Bilo bi baš loše ako Rakić posle sedenja sa strane i odbijanja mečeva koji mu se ne sviđaju, dobije najveću moguću borbu u kategoriji. To bi povredilo moje osjećaje ako hoćete da budem iskren, zato što sam ja lik koji šrihvata sve borbe koje mi ponude, čak i one koje niko ne želi.‘‘

‘‘Slušajte, imam puno poštovanja prema Aleksandru Rakiću, prema tome što radi i njegovom skilu, ali on nije baš omiljen. Nije UFC-ov omiljeni tip. Pobeda nad njime bih bio tip ličnog zadovoljstva, zato jer nisam siguran koliko bi čelnici promocije smatrali tu pobedu važnom. On nije super uzbudljiv za tako velikog atletu, impresivne građe. Ne bori se na taj način i zato nema stil koji privlači fanove. Ljudi u njegovoj državi ga obožavaju, ali ostalima nije tako zanimljiv. Pobeda protiv Blachowicza bolje izgleda, ali pobedom protiv Rakića bih se bolje osećao.‘‘

Smith je već imao priliku da pobedi Rakića, kada ga je Aleksandar izdominirao 3 runde u glavnoj borbi večeri nakon čega je ušao u TOP 5 boraca sveta.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime