NEŠTO SE SPREMA!KSW šef Lewandowski stigao u Pulu u društvu Dijakovića i Zelga!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi čovek KSW organizacije Martin Lewandowski nalazi se u Puli gde se najverovatnije diskutuje o dolasku KSW-a u Hrvatsku.

Zelg Galešić, Martin Lewandowski i Ivan Dijaković, FOTO: Screenshot

Nakon vrhunskog KSW 51 u Zagrebu u novembru 2019. godine, najbolja Evropska MMA organizacija najavila je novi dolazak u Hrvatsku. Zbog globalne pandemije virusa nije bilo mogućnosti da KSW dođe na ove prostore, ali u bliskoj budućnosti bi to moglo da se promeni.

FOTO: KSW.com

U MMA krugovima „kruži glasina“ da bi KSW vrlo lako mogao da dođe u Pulu već početkom septembra. Spominje se čak i datum (koji ne smemo da spominjemo dok ne bude proverena informacija), a domaćin eventa bi bila Pulska Arena na otvorenom.

Martin Lewandowski se trenutno nalazi u Puli gde se najverovatnije pregovara o ovoj mogućnosti, u društvu jednog od najboljih MMA menadžera i čoveka koji ima zasluge za dolazak KSW u Zagreb, Ivan Dijaković. Pored spomenute dvojice u društvu su bile i dve legene borilačke scene, Zelg Galešić i Mladen Kujundžić.

FOTO: Screenshot Instagram Mladen Kujundžić

KSW na svom rosteru ima veliki broj boraca sa Balkana. Biće teško sastaviti fight card pored jake konkurencije boraca.

Nadamo se da ćemo uskoro imati više informacija o dolasku KSW-a. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime