NEVEROVATNI Khamzat Chimaev je uspeo ono što nije niko u istoriji UFC-a!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na UFC 267 koji je održan u Abu Dabiju gledali smo fantastične borbe, a posedbno je privukao pažnju povratak Khamzata Chimaeva.

Khamzat Chimaev, FOTO: mmamania.com

Khamzat Chimaev (10-0, UFC 4-0) je dokazao i onima „koji misle da je samo hype“ da nije ni blizu toga, već da je borac za velika dela. Ispred sebe je imao 11. rangiranog opasnog kineza Li Jinglianga za koga se potrudio da izgleda „smešno“. „Borz“ je izgleda predominantno i stigao do nove pobede prekidom (gušenjem) u 1. rundi.

Chimaev je nakon 3 meča i 3 pobede u UFC za manje od 3 meseca prošlog leta, bio dugo odsutan zbog zdravstvenih problema. Khamzat je imao komplikacije nakon covida a bilo je čak priče da će završiti MMA karijeru. Vratio se u velikom stilu, a jučerašnja pobeda će ga sigurno odvesti u TOP 10 velter kategorije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Neverovatna statistika i prvi put u istoriji UFC-a imamo ovako dominantnu statistiku i odnos primljenih i zadatih značajnih udaraca. Khamzat je u 4 UFC nastupa pogodo čak 254 značajna udarca dok je primio samo 2 udarca u 4 nastupa u najboljoj svetskoj organizaciji. Deluje totalno nerealno, ali stvarno je tako. Ovaj lik je predominantan.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime