(VIDEO) Matija Bosančić – momak koji je obeležio drugu sezonu „Armagedona“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bliži nam se finale druge sezone FNC „Armagedona“ koje ćemo ovoga puta gledati u Osijeku 4. decembra.

Matija Bosančić, FOTO: fnc/facebook

Druga sezona „Armagedona“ ima nešto manji „hype“ od prošle godine, ali kvalitet borbi i roster boraca je na daleko većem nivou. Ove sezone nema „sigurnih“ i „lakih“ borbi, već je svugde odnos približan i izjednačen.

Borac koji je po nama obeležio drugu sezonu FNC „Armagedona“ je definitivno mladi Matija Bosančić (12-0 amaterski). Matija ima samo 20 godina a pažnju na sebe je skrenuo isključivo svojim borbama i harizmom. Ovaj momak je na samom početku pokazao da je „poseban“ i da njegovo vreme tek dolazi. Uz poštovanje takođe dominantnim boracima kao što su Bukvić, Minev, Mihailović i Jurakić, ipak je Matija jedini rešio obe borbe u 1. rundi.

Matij Bosančić i njegov Unity Fight Team Vrbas

Četvtfinale Armagedona:

Predstavnik Unity Fight Teama iz Vrbasa je „dočekao svojih 5 minuta“ i izrasta u zvezdu ove sezone Armagedona. U prvom nastupu protiv starijeg i iskusnijeg Tomislava Ceronje „šokirao“ je hrvatsku publiku nakon fenomenalnog nokauta na samom početku borbe. Medijima je bio zanimljiv i njegov fizički izgled a mnogi su našli sličnosti između Bosančića i našeg najboljeg borca Aleksandra Rakića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Polufinale Armagedona:

U polufinalu se sastao protiv takođe dosta starijeg i iskusnijeg Aleksandra „Mlate“ Vukosavljevića kojeg je takođe pobedio prekidom u 1. rundi borbe, nakon pravog rata. U kavezu izgleda opušteno i uvek je korak ispred svojih protivnika, a radi se o mladom momku koji je na početku svoje karijere.

YouTube player

Pre nastupa na Armagedonu Matija Bosančić se takmičio na amaterskoj sceni u Srbiji gde se borio u kategoriji do 93 kilograma i ostvario 10 borbi i 10 pobeda. Unity Fight Team će u finalu imati pored Matije Bosančića i Đorđa Bukvića u finalu ovogodišnjeg FNC Armagedona.

YouTube player

Ako nastavi ovim tempom pred Matijom je velika karijera, a ne sumnjamo da će biti tako jer je u pravim rukama i u pravom timu Unity Vrbas. U finalu će se boriti protiv Mateo Šituma iz American Top Teama Zagreb.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle MMA Management (@triangle.management)

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime