NEVIĐENO DO SADA! Da li je ovo najbolji nokaut u istoriji MMA?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ovo do sada nismo imali prilike da vidimo u MMA sportu! Fantastičan nokaut zabeležen je noćas na UFC Fight Nightu koji su prevdoili Cody Sandhagen i Marlon Moraes. Borac koji je upao kao zamena za povređenog Abu Azaitara osvojio je planetu svojim potezom i postao globalna zvezda preko noći.

Joaquin Buckley

Joaquin Buckley (11-3) je fantastičnim spining back kickom nokautirao do tog trenutka neporaženog Impu Kasanganayja (8-1). Ovaj potez će naći svoje mesto gotovo na svakom MMA highlights.

Predsednik UFC organizacije nije krio oduševljenje posle ovakvog nokauta, čak postoji opcija daBuckleya nagradi umesto sa 50 hiljada doalra za bonus sa 200 hiljada dolara. Čak je izjavio da je ovo verovatno najbolji nokaut u istoriji UFC-a:

Ovo je najneverojatniji nokaut u istoriji UFC-a“

Mobilni telefon ne prestaje da mi zvoni. Kevin Iole me je već kontaktirao za izjavu jer već piše priču o tebi. Svi mi govore da ti jednostavno dam 200 hiljada dolara, da ti dam sve bonuse. Nitko nikada nije vidio nešto poput ovog. Neverovatno“.

Joaquin Buckley kaže da ovo nije prvi put da je izveo ovaj udarac, ali da ga je prvi put primenio u meču:

Milion puta sam izveo ovaj potez, ali nikada u pravoj borbi. Evo, sad je konačno seo. Nadam se da će Dana održati obećanje, neka mi daju sve bonuse!

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime