Ngannou o borbi protiv Ganea: „Dobar je ali nije na nivou Jon Jonesa!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dvojica bivših prijatelja i sparing partnera Francis Ngannou i Ciryl Gane predvodiće UFC 270 koji se održava 22. januara 2022. godine.

Francis Ngannou i Ciryl Gane predvode UFC 270

Filmska priča, bivši prijatelji i sparing partneri koje je „put“ razdvojio boriće se jedan protiv drugoga za titulu UFC šampiona teške kategorije. Faktički nema tajni, jedan drugoga poznaju odlično.

Francis Ngannou, Jon Jones i Ciryl Gane

Tokom gostovanja u „The MMA Hour“ kod Ariel Helwanija, Francis Ngannou je upitan da li ga borba protiv Ganea motiviše isto kao i potencijalna borba o kojoj se pričalo dugo, a to je duel Ngannoua i Jona Jonesa, na šta je „Predator“ odgovorio:

„Ne baš, ali i ovo je odlična borba. Morate biti svesni opasnosti u svakoj borbi. On je dobar protivnik, ali nije na nivou Jona Jonesa ako je to ono što me pitate. Nije isto kad se boriš protiv jonesa i protiv ganea.“

Prokomentarisao je Ngannou situaciju oko potencijalnog meča sa Jonesom i šansi da se održi isti:

„Trenutno ne znam ništa oko toga šta će se događati u budućnosti. Ne brinem se mnogo oko toga. Što god se dogodi – dogodiće se. Nadam se da ćemo gledati tu borbu, ali nisam ja više siguran. ima mnogo dobrih mečeva koji mogu da se organizuju, zato mi nije bitno šta će se dogoditi.“

Duel Jonesa i Ngannoua je ono što bi svaki fan MMA sporta voleo da vidi. Duel neverovatnih fizikalija i predispozicija protiv „najveće borilačke intaligencije“. Pobeda kojom bi Jones dokazao da je najbolji borac svih vremena i onima koji još uvek ne veruju u to, a sa druge strane Ngannou bi dokazao da je nezaustavljiv i da mu niko ne može ništa.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime