Ništa od penzije! Abdelaziz najavio povratak Cejuda krajem leta!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Henry Cejudo je nakon odbrane titule bantam kategorije i pobede nad Dominick Cruzom, šokirao ceo svet u izjavio posle meča kada je rekao da završava karijeru i odlazi u penziju. Mnogi nisu znali da li je „Triple C“ doneo stvarno tu radikalnu odluku ili se radi o još jednoj njegovoj šali po kojima je poznat.

Evo nedelju dana je prošlo od tada,a oglasio se i Ali Abdelaziz menadžer Henry Cejuda, koji je rekao da Cejudo neće u penziju i da bi mogli uskoro da ga gledamo ponovo u akciji:

Khabib svaki put nakon borbe govori, ‘Mislim da sam gotov’, a onda dve nedelje kasnije me ispituje za mišljenje o tome protiv koga bi trebao da se bori. Ti ljudi su na vrhuncu i u najboljim su godinama. Henry upravo ulazi u takvo razdoblje. Pa kako da se penzionišete dok ste na vrhuncu svoje karijere?

Abdelaziz je u razgovoru za TMZ Sports izjavio kako Cejuda možemo očekivati već krajem leta ponovo u ringu:

Henry pred sobom ima sve na kolenima. Mislim da se neće penzionisati i da ćete ga do kraja leta gledati kako se bori.

Ova izjava Abdelaziza nam daje dosta nade da ćemo stvarno gledati Cejuda i dalje. Biće zanimljivo videti njegovog sledećeg protivnka u slučaju da se „vrati“. Kao najrealnije opcije spominju se prvobitni protivnik za UFC 249, Jose Aldo kao i najbolji borci kategorije Marlon Moraes, Aljamain Sterling i Petr Yan.

Protiv koga bi voleli da Cejudo brani pojas?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime