(VIDEO) Emotivni govor Walt Harrisa! Prvi put u oktagonu posle velike porodične tragedije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Waltu Harrisu je malo falilo da dođe do najveće pobede u svojoj karijeri. U prvoj rundi je ozbiljno uzdrmao Overeema i možemo reći milimetri su ga delili od prekida, ali je iskusni Overeem uspeo da se oporavi i okrene borbu u svoju korist.

Iza Harrisa je bio veoma težak period, preživeo je pravi košmar. Ovo mu je bio prvi nastup od kako se desila velika tragedija, gde je oteta a kasnije i ubijena Aniah Blanchard, 19 godišnja devojčica kojij je Harris bio očuh. Podsetimo Harris i Overeem su trebali da se bore još u decembru mesecu, ali zbog porodične tragedije koju je doživeo Harris, borba je odložena.

Nakon borbe Harris je imao jedan emotivan govor sa očima punih suza:

„Želim da se pre svega zahvalim UFC-u. Bili su sjajni tokom celog ovog procesa. Moja porodica i moja žena su vam jako zahvalni. Želim da se zahvalim i mom timu i treneru kojeg toliko volim. Bio je sa mnom svaki dana i prolazio kroz sve ovo. Hvala i ostalima. Sve vas volim. Na kraju želim da se zahvalim i svojoj zajednici u Homewoodu. Volim vas i žao mi je što nisam uspeo da pobedim. Bili ste stalno uz mene i moju porodicu. Hvala i fanovima, znam da niste mogli biti ovde, ali obećavam da ću se vratiti bolji. Oporaviću se fizički i emocionalno i vratiću se još bolji“

Veliko poštovanje za ovog borca u svakom smislu te reči!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime