NISU VIŠE RANGIRANI BORCI: McGregor i Ferguson ispali sa UFC ranking liste!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi dvostruki UFC šampion u istoriji i bivši privremeni UFC šampion lake kategorije, nakon dugo vremena nisu više deo rankinga.

Tony Ferguson i Conor McGregor

Conor McGregor i Tony Ferguson su izbrisani sa TOP 15 raking liste UFC boraca lake kategorije. Obojica boraca iza sebe imaju negativan niz i ne bore se toliko često, pa je UFC rešio da ih skloni sa liste rangiranih broaca lake kategorije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Tony Ferguson (25-8) se dugo godina smatrao da je on jedini koji može da porazi Khaibiba Nurmagomedova. Nakon što je njihova borba otkazivana 4 puta, Ferguson gubi od Justina Gaethjea, da bi potom povezao još 4 poraza. „El Cucuy“ iza sebe ima 5 poraza u nizu, a rangiran borac je od 2015. godine kada je savladao Gleisona Tibaua.

Tony Ferguson

Prvi dvostruki UFC šampion i najveća MMA zvezda Conor McGregor (22-6) iza sebe ima dva poraza od Dustina Poiriera. McGregor se trenutno oproavlja od preloma noge koji je zadobio u poslednjem meču sa Poirierom, a njegov povratak se očekuje tokom 2023. godine. Ovo će biti prvi ranking bez Conora, još od 2014. godine kada je irac savladao Dustina Poiriera i ušao u UFC ranking porogram, na kojem je bio sve do sada.

Conor McGregor dvostruki UFC šampion

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime