KSW dodelio duplo više bonusa nego inače: Erslan i Chuzhigaev borba večeri!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW je 17 decembra završio kalendarsku 2022. godinu sa velikim eventom KSW 77 koji je održan u Gliwicama u Poljskoj.

Ibragim Chuzhigaev i Ivan Erslan na KSW 77

Najveći KSW događaj u godini su predvodile dve mega zvezda, Mariusz Pudzianowski i Mamed Khalidov u „super fightu“, koji je pripao Khalidovu, prekidom u prvoj rundi. Na događaju je nastupio i Ivan Erslan u borbi za titulu šampiona poluteške kategorije protiv Ibragima Chuzhigaeva. Nakon 5 rundi rata, Chuzhigaev je odneo pobedu sudijskom odlukom.

Što se tiče bonusa za najbolje performanse na KSW 77. poljska promocija je dodelila duplo više bonusa nego što to inače čini. Bonus za najbolju borbu dobili su naravno Ivan Erslan i Ibragim Chuzhigaev koji su pružili meč za pamćenje, a KSW je nagradio i meč za titulu šampiona bantam kategorije između novog šampiona Jakub Wiklacza i Sebastiana Przybysza. Ova borba je takođe završena sudijskom odlukom nakon 5 odličnih rundi, što su čelnici promocije nagradili.

Bonuse za „nokaut večeri“ dobio je sjajni ukrajinac Bogdan Gnidko koji je sjajnim high kickom nokautirao Madalina Pirvulescua za samo 38 sekundi borbe. Podsetimo Gnidko je vlasnik najbržeg nokauta u KSW istoriji, on je na KSW 73 nokautirao protivnika za samo 5 sekundi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Pored Gnidka, KSW je nagradio „remek delo“  Patryk Kaczmarczyka koji je sjajnim udarcem u telo nokautirao Pascala Hintzena. KSW će svoj naredni događaj održati 21. januara (KSW 78) a predvodiće ga Michal Materla u revanšu protiv Kendall Grovea.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime