Očekuje nas još jedan regionalni derbi i duel između ATT i Fight Company!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora na FNC 5 događaju gledaćem još jedan „regionalni derbi“ i duel između boraca iz ATT Zagreba i Fight Company iz Beograda.

Ivica Trušček i Aleksandar Janković

Nakon što smo saznali da je dogovoren duel između Filipa Pejića i bivšeg UFC borca i osvajača prve sezone „TUF-a“ Rony Jasona, donosimo vam novu informaciju i još jednom zanimljivom duelu.

U pitanju je meč između iskusnog veterana i legende regionalne MMA scene Ivice Truščeka (40-35) i beskompromisnog Aleksandra Jankovića (11-11-0-1). Ovo će biti još jedan u nizu duela između predstavnika American Top Team Zagreb i Fight Company Beograd timova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Ivica Trušček iza sebe ima 2 pobede u nizu. U svom poslednjem meču savladao je Kuity Begaja, dok je pre toga pobedio Vasa Bakočevića i osvojio pojas „Balkanskog BMF-2“. Ispred sebe neće imati ni malo lak zadatak jer ga sa druge strane kaveza čeka Aleksandar Janković.

Ljudi koji nisu „duboko u materiji“ i kada pogledaju skor Jankovića, pomislili bi da je to lak meč. Upravo je Aleksandar Janković borac koji „ide stopama“ Ivice Truščeka i ne bira protivnike ni kategorije. I ako to „baš i nije pametno“ Janković se bori u Rusiji kao i Trušček gde se retko ko iz ovog regiona usuđuje da ode. U nizu je od 4 poraza (protiv dobrih protivnika) pa u ovaj meč ulazi sa imprerativom pobede. Upravo je Janković dokaz da je u sportu i sreća bitan faktor, pa je gotovo izgubio nekoliko „dobijenih mečeva“. Pobeda nad Ivicom bi mu bila najveća u karijeri.

Svi znamo da je „veliki rivalitet“ između ova dva kluba, pa je pobeda od velikog značaja. Obojica boraca imaju atraktivan stil borbe i uvek daju sve od sebe, pa će publika moći da očekuje sve, ali samo ne dosadan meč.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime